New Obniżona cena! Chemia w po ywieniu Powiększ

Chemia w pożywieniu

010011741

Autor: Hans-Ulrich Grimm

Wydawnictwo Vital

Chemie im Essen: Lebensmittel-Zusatzstoffe. Wie sie wirken, warum sie schaden

24 godziny + czas dostawy

Zapowiedź. Premiera: 2021-06-28


    Zobacz inne wydanie 33,40 zł

    -28%

    Cena katalogowa:

    54,50 zł

    Nasza cena:

    39,24 zł

    Autor ujawnia działanie najpopularniejszych dodatków spożywczych, w tym aromatów, enzymów, środków modyfikowanych genetycznie, ekstraktu drożdżowego, maltodekstryny i syropu glukozowo-fruktozowego. Dzięki tej publikacji poznasz powiązania chemicznych środków w jedzeniu z szybszym starzeniem się i chorobami układu krążenia. Dowiesz się, jakie zmiany w organizmie ludzkim wywołuje Cola Light i ksylitol oraz dlaczego gotowe dania mogą powodować poważne schorzenia jelit. Autor ujawnia także szokującą prawdę o chemii znajdującej się w uwielbianych przez dzieci napojach i słodyczach, którymi karmi się je w domach, szkołach i stołówkach. Zdradza również, jakie zagrożenia skrywają się w margarynach imitujących masło. Poznaj całą prawdę i przestań truć siebie i bliskich.

    EAN9788381689038
    ISBN978-83-8168-903-8
    Rok wydania2014
    Numer wydaniaII - dodruk
    Format14,5 x 20,5 cm
    Ilość stron352
    Oprawamiękka

    Patronat medialny

    Napisz opinię
    Chemia w pożywieniu

    Chemia w pożywieniu

    Patronat medialny

    Patronat medialny