New Żywność probiotyczna. Neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby Powiększ

(Ebook) Żywność probiotyczna. Neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby

01558139E

Autor: Donna Schwenk

Vital

24 godziny


    Zobacz książkę 20,04 zł

    Ebook

    Cena katalogowa:

    34,30 zł

    Nasza cena:

    29,16 zł

    Autorka ujawnia związek pomiędzy pozbawioną równowagi florą jelitową i dolegliwościami takimi jak nadciśnienie, alergie, depresja, autyzm, zespół jelita drażliwego i wiele innych. Instruuje, jak się ich pozbyć spożywając probiotyczne produkty – kefir, kombuchę i kiszone warzywa. Stosując opracowany przez nią program żywieniowy możesz zalać swój organizm miliardami pożytecznych bakterii, które zneutralizują chemiczne związki w ciele i pozwolą mu uzdrowić się w naturalny sposób. Znajdziesz tu ponad 100 przepisów na proste i smaczne potrawy zawierające probiotyczną żywność, od koktajli po desery. Poznasz również przydatne informacje dotyczące korzystnych właściwości prebiotyków takich jak jabłka, brokuły, cebula czy miód. Naturalna żywność gwarancją zdrowia!

     

    EAN
    ISBN978-83-8168-750-8
    Rok wydania2016
    Rozmiar ebookPDF-4,2 MB
    Format ebookPDF
    ZabezpieczenieWATERMARK
    Napisz opinię
    Żywność probiotyczna. Neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby

    Żywność probiotyczna. Neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby

    Dzięki publikacji Wydawnictwa Vital zbudujesz zdrową florę bakteryjną i mikrobiom, by skutecznie pozbyć się alergii, chorób autoimmunologicznych czy depresji. Dowiesz się też jak samodzielnie przygotować i wprowadzić żywność probiotyczną do swojej diety.